Een totaaloplossing voor IT-beveiliging 

G DATA bedrijfsoplossingen

E n d p o i n t S e c u r i t y F i r e w a l l | P a t c h e s | S i g n a t u r e s | H e u r i s t i c s M o b i l e D e v i c e M a n a g e m e n t B Y O D | C o n s u m e r i z a t i o n | A n t i t h e f t I T C o m p l i a n c e P o l i c y M a n a g e m e n t | A n t i s p a m A v a i l a b i l i t y & P e r f o r m a n c e N e t w o r k M o n i t o r i n g S e r v e r & G a t e w a y S e c u r i t y M a i l S e r v e r S e c u r i t y | P r o x y S e r v e r S e c u r i t y | F i l e S e r v e r S e c u r i t y R e p o r t i n g & I T A u d i t s R e p o r t M a n a g e r | C e n t r a l M a n a g e m e n t C o n s o l e

Endpoint Security

 
G DATA Endpoint Security
1852945

nieuwe soorten malware in het
eerste kwartaal van 2017

(Bron: G DATA)

Gelet op de talrijke malwarevarianten die dagelijks worden ontdekt, is en blijft een antivirusprogramma een fundamentele hoeksteen van elk IT-beveiligingsconcept. De op virusdefinities gebaseerde herkenning blijft nog steeds de meest doeltreffende methode om virussen, Trojaanse paarden en andere bedreigingen op te sporen in het netwerk. De moderne Endpoint-Security-oplossingen van G DATA werken bovendien met intelligente mechanismen zoals heuristiek, gedragsanalyse en een exploitbeveiliging zodat zelfs nieuwe malware en 0-day-exploits geen kans krijgen.

Cybercriminelen camoufleren dezelfde malware steeds opnieuw en steeds op andere manieren. De DeepRay®-technologie die wij hebben ontwikkeld op basis van kunstmatige intelligente doorziet deze camouflages.

Preventieve maatregelen zoals firewall aan clientzijde en een uitgebreid patchmanagement bieden nog meer beveiliging. Terwijl de firewall ongewenste toegang tot uw netwerk vanaf het begin verhindert, ondersteunt G DATA Patch Management u bij de gecontroleerde verdeling van patches om veiligheidslekken te sluiten. Ook uw virtuele infrastructuren worden uitstekend beschermd door G DATA Endpoint Security.

Meer informatie over Endpoint Security

 

Mobile Device Management

 
3246284

nieuwe schadelijke bestanden voor Android werden in 2016 door de experts van G DATA geteld.

(Bron: G DATA)

Behoud de controle! Het uitgebreide Mobile Device Management van G DATA helpt u de BYOD-strategie van uw bedrijf consequent om te zetten en de iOS- en Android-apparaten in uw onderneming doeltreffend te beheren. Bescherm Android-apparaten betrouwbaar tegen malware, verwijder vertrouwelijke gegevens op afstand en gebruik de mogelijkheden van het beheer van individuele rechten om uw bedrijfsgegevens te beschermen tegen onbevoegde toegang.

 

Meer info over Mobile Device Management

G DATA Mobile Device Management
 

Availability & Performance

 
109,6

dat was de som van de totale schade die volgens de zelfinschatting van de ondervraagde ondernemingen, werd opgelopen door computercriminaliteit.

(Bron: Bitkom, Wirtschaftsschutz in der digitalen Welt 2017)
41

van de ondervraagde ondernemingen geeft aan dat ze in de afgelopen twee jaar (vermoedelijk) werden getroffen door digitale sabotage van informatie- en productiesystemen.

(Bron: Bitkom, Wirtschaftsschutz in der digitalen Welt 2017)

Wanneer de IT niet beschikbaar is, leidt dit onvermijdelijk tot grote problemen. Intern hebben werknemers alle systemen nodig om storingsvrij te kunnen werken. Extern vertrouwen zakenpartners en klanten op online winkels, communicatiesystemen, API's en andere IT-infrastructuur. Een serveruitval en slecht schaalbare of defecte hardware veroorzaken even snel economische schade als aanvallen door malware of hackers.

 

G DATA Network Monitoring is de ideale aanvulling van uw IT-beveiliging om de betrouwbaarheid en beschikbaarheid van uw infrastructuur te garanderen. Behoud een overzicht over wat er in uw netwerk gebeurt en zorg ervoor dat belangrijke bedrijfsprocessen op elk moment functioneren.

Meer info over Network Monitoring

 

IT Compliance

 
98

van de middelgrote ondernemingen beschouwt compliance-structuren als essentieel, vooral op het vlak van gegevensbeveiliging.

(Bron: Studie Ebner Stolz/F.A.Z.-Institut/Forsa 2016)

Ondernemingen die persoonlijke gegevens opslaan en verwerken, worden onderworpen aan strenge voorschriften op het vlak van bescherming van die gegevens en het kader waarin ze mogen worden gebruikt en doorgegeven. Als hierop een inbreuk wordt gepleegd, worden aanzienlijke geldboeten opgelegd. Het thema IT-compliance is daarom van cruciaal belang voor elke ondernemer.

 

G DATA software ondersteunt u bijvoorbeeld met een uitgebreid policy management, beveiligingstechnieken zoals antispam met OutbreakShield, mogelijkheden voor het verzamelen van gegevens en reporting, evenals individuele diensten die het naleven van de compliancerichtlijnen in uw onderneming garanderen.

 

Server & Gateway Security

 
G DATA Server en Gateway Security

"Infectie door malware gebeurt het vaakst via e-mailbijlagen, maar ook door zogenaamde drive-by-downloads, infecties die bij een bezoek aan websites niet door de gebruiker worden opgemerkt."

(Bron: BSI; Die Lage der IT-Sicherheit in Deutschland 2016)

Om de schade zo veel mogelijk te beperken, geldt het volgende: hoe sneller u malware in het netwerk opmerkt, hoe beter. Filter de malware daarom niet pas aan het eindpunt, maar reeds op server- of gatewayniveau. Het volledige netwerkverkeer dat via de e-mailserver, proxyserver of bestandsserver wordt geloodst, kan daar worden gecontroleerd. Onze server- en gatewayoplossingen beschermen ook de eindpunten in uw netwerk die niet door een geschikte software wordt beveiligd.

 

 

Reporting & IT Audits

 

Een belangrijk trendthema bij ondernemingen is de rationalisatie van het toepassingsportfolio. Daarbij is de eerste inventarisatie een van de grootste uitdagingen.

(Bron: Onderzoeken "IT-Trends" 2016 & 2017, capgemini)

Bedrijfsnetwerken worden snel onoverzichtelijk. Ook voor ervaren beheerders is het een ware uitdaging het overzicht te behouden of een inventarisatie van de op de clients gebruikte software uit te voeren. Met de overzichtelijke Report Manager en de gecentraliseerde managementconsole helpt G DATA u op elk ogenblik het overzicht van uw netwerk te behouden.

Wilt u dat verschillende beheerders de netwerken van uw verschillende regio's of business units separaat beheren? Dat kan: met G DATA kunt u mandanten aanwijzen en de toegangsrechten comfortabel centraal instellen.

 

 

Cloud Services

 
G DATA Cloud Services

G DATA is partner in de Microsoft Cloud-oplossingen in Duitsland. Onze Managed Endpoint Security powered by Microsoft Azure combineert de voordelen van een Managed Security Solution met een gegarandeerde hoge beschikbaarheid en een eenvoudige schaalbaarheid. De vertrouwelijke gegevens van onze partners en klanten zijn veilig opgeslagen in de Duitse lokale computercentra onder het beheer van een data trustee. Zo wordt voorzien in alle aspecten van de Duitse en Europese privacy om u te ondersteunen bij de naleving van de eigenlijke compliance-richtlijnen.

 

Met de hulp van op cloud gebaseerd technologieën, beschermen alle softwareoplossingen van G DATA Software u al enkele seconden nadat een nieuwe bedreiging via internet is opgedoken. De kenmerken van de schadelijke URL’s of bestanden worden opgeslagen in de cloud en met de bezochte websites of gedownloade bestanden vergeleken.

 

Wij hadden als doel om zoveel mogelijk gebieden, ook netwerkoverkoepelend, te kunnen beheren via één enkele beheerinterface. Daarnaast wilden we ook dezelfde beveiligingsoplossingen kunnen gebruiken voor verschillende veiligheidsclusters met het oog op een uniform en transparanter beheer. G DATA heeft ons met oplossing Endpoint Protection Business kunnen overtuigen.

Christoph Stegemann

Hoofd Servicecenter Informatietechnologie van FMO Flughafen Münster/Osnabrück GmbH

Getest. Bewezen. Bekroond.

G DATA is dubbel kampioen! 

Dat is de uitkomst van een onafhankelijk onderzoek van techconsult GmbH, het gerenommeerde marktonderzoeks- en consultancybedrijf binnen de IT-sector. techconsult ondervroeg hiervoor ruim 2000 gebruikers van zakelijke oplossingen. In de categorie "Malware Protection" waren onze klanten vol lof over onze innovatiekracht, het gehele productportfolio en de prijs- en inkoopmodellen. Daarnaast scoorde G DATA in de categorie "E-mail Security" op de tevredenheid over de oplossing, de functionaliteit en de gebruiksvriendelijkheid.

AV Test

De Managed Endpoint Security van G DATA, die speciaal is afgestemd op de architectuur van Azure, garandeert de bescherming van gevoelige bedrijfsgegevens tegen ongeoorloofde toegang.

AV Comparatives

G DATA Antivirus Business is bijzonder eenvoudig te installeren. De software helpt ook beheerders zonder diepgaande expertise om hun netwerk comfortabel te beveiligen.

AV Test

Weer bijzonder goede resultaten voor G DATA Antivirus Business.

Virus Bulletin

G DATA Antivirus behaalt de hoogste scores bij de reactieve en proactieve detectie en afweer van malware.

Microsoft Azure Certified

Toen Microsoft Cloud Deutschland werd gelanceerd, was G DATA als enige antivirusleverancier direct van de partij met een speciale Managed Endpoint Security, afgestemd op de architectuur van Azure.

Trust in G DATA

 

Made in Germany

Onze beveiligingssoftware voldoet aan de Duitse privacyregelgeving en bevat geen achterdeurtjes.

 

Nederlandstalige support

Bij vragen of problemen staat ons Nederlandstalig support team voor u klaar van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u. Buiten die uren kan u ons ook bereiken, maar dan is de support in het Engels.

Tel.: +31 20 808 08 36 (NL)

Tel.: +32 2 808 33 22 (BE)