Uw contactpersoon bij G DATA
Contact & route

Direct Contact

Kantooradres

G DATA CyberDefense AG

G DATA Campus

Königsallee 178

44799 Bochum

Duitsland

 

Postadres

G DATA CyberDefense AG

Postbus 10 08 68

44708 Bochum

Duitsland

 

Persdienst

E-mail: presse@remove-this.gdata.de

International PR/Marketing

E-mail: int.marketing@remove-this.gdata.de


Bezoek ons op locatie

De G DATA Campus campus is een bezoek waard.
OOnze bedrijfsgebouwen vertellen meer dan 100 jaar geschiedenis.

Route naar de campus

Vanaf de A40 vanuit richting Dortmund

Neem de afrit Bochum-Harpen en rijd de Sheffield-Ring (A448) op in de richting Hattingen tot aan de afrit naar de Königsallee/L551. Sla bij de verkeerslichten linksaf, vervolgens meteen rechtsaf en rijd door de slagbomen naar de campus aan uw linkerhand.

Vanaf de A40 vanuit richting Essen

Neem de afrit A448 richting Hattingen en volg de weg tot aan de afrit richting Hattingen/Bo.-Stiepel. Sla bij het eerste verkeerslicht linksaf, vervolgens meteen rechtsaf en sla dan linksaf de campus op.

Vanaf de A43

Neem de afrit 37-Bochum-Harpen. Houd bij de splitsing rechts aan en volg de borden naar Bochum-Zentrum terwijl u op de Castroper Hellweg blijft rijden. Vervolgens komt u op de A448 en neemt u uiteindelijk de afrit richting Bochum-Zentrum. Sla bij het eerste verkeerslicht linksaf, vervolgens meteen rechtsaf en rijd links langs de slagbomen naar de G DATA campus.

Route vanaf luchthavens

Luchthaven Dortmund: 37 km

Luchthaven Düsseldorf: 45 km

Luchthaven Köln/Bonn: 90 km

Luchthaven Münster/Osnabrück: 103 km

Route met de bus

Met het openbaar vervoer duurt de rit vanaf het centraal station in Bochum naar de G DATA campus 10 tot 15 minuten, afhankelijk van de verkeerssituatie. Neem bus 350 of 353 tot de halte 'Knappschaft'. De bus stopt aan de kant van de straat waar de campus zich bevindt. U hoeft alleen nog de Wohlfahrtstraße over te steken om rechtstreeks naar de ingang van het gebouw te lopen.

Parkeerplaatsen

Op het parkeerterrein van G DATA houden we 100 gratis parkeerplaatsen beschikbaar voor bezoekers. Wanneer u komt aanrijden, gaat de slagboom automatisch open.

Bezoek ons

Overal ter wereld

G DATA heeft partners in meer dan 90 landen. Wij beschermen u, ongeacht op welk continent u zich bevindt. Bezoek onze G DATA partners overal ter wereld.

Distributeurs vinden

Via sociale media

G DATA biedt zijn expertise ook aan via sociale media. Daar houden we u op de hoogte over alles wat nieuw is in de wereld van IT-beveiliging. Klik op de knoppen voor de betreffende sociale media onderaan deze pagina.

Informatie over het contactformulier

Hebt u vragen, opbouwende of negatieve kritiek? Stuur ons een bericht. Wij helpen u graag. We kijken ernaar uit van u te horen.

Contactformulier