Mobile Security Android

Bescherm uw mobiele leven tegen virussen, schadelijke apps en gegevensdiefstal

Bescherming voor

1 jaar

2 jaar

Bespaar extra bij een langere looptijd
Alle prijzen zijn inclusief btw
 • 30 dagen
  geld-terug-garantie
 • 24/7
  klantenondersteuning
 • Software en ondersteuning
  "Made in Germany"
Product Boxshot

Beveiliging om mee te nemen

Op café, tijdens een weekendje uit of in een hotel: uw smartphone en tablet heeft u altijd mee - en dus ook uw persoonlijke gegevens. Daarom is het zo belangrijk dat ook uw mobiele begeleider beschermd is tegen malware. G DATA Internet Security Android beveiligt uw smartphones en tablets net zo grondig als u dat van uw pc gewoon bent. En biedt daarenboven nog vele nuttige bijkomende functies: als bijvoorbeeld uw toestel verloren of gestolen raakt, dan kan u op elk moment alle daarop opgeslagen gegevens op afstand wissen.

Malware-scanner

Onze doeltreffende malware-scanner identificeert malware en verwijdert deze onmiddellijk. De malware-scanner met cloud-verbinding ontzegt cybercriminelen de toegang tot uw apparaat.

App-beheer

Het app-beheer van G DATA analyseert de machtigingen van uw geïnstalleerde apps. Als een app machtigingen vraagt die niets te maken hebben met zijn functie, krijgt u een waarschuwing. U kunt ook een wachtwoord instellen voor bepaalde apps, zodat deze enkel starten wanneer u dat wenst.

Oude besturingssystemen

 

95 % van alle Android-gebruikers heeft een verouderd besturingssysteem geïnstalleerd op hun smartphone of tablet. Op dit moment draait 70 % van alle smartphones of tablets die in Duitsland worden gebruikt, op Android.

Nieuwe Android malware

 

De G DATA beveiligingsexperts vonden in de eerste helft van 2019 al 1.852.170 nieuwe Android-malwaremonsters. Dit betekent dat een geïnfecteerde Android-app gemiddeld om de 8 seconden wordt gedetecteerd.

Onderscheidingen

 • "G DATA biedt een compacte en goed geprogrammeerde beveiligingsoplossing voor Android."

Houd uw mobiele
apparaten onder controle

Als u uw smartphone of tablet verliest, helpt onze Internet Security Android u het apparaat snel terug te vinden. Lokaliseer uw smartphone of tablet via het online platform van G DATA. Met enkele klikken weet u of uw smartphone in uw broekzak zit of nog op kantoor ligt. Voordat de batterij leeg is, verzendt de app van G DATA nog een laatste keer de locatie van uw apparaat, zodat u het nog kunt vinden wanneer het is uitgeschakeld. G DATA volgt de strenge Duitse wetgeving inzake gegevensbescherming en zorgt ervoor dat uw gegevens en coördinaten veilig zijn.

Lokalisatie

Via het online platform van G DATA kunt u uw smartphone of tablet lokaliseren.

Signaal

Lokaliseer een verloren of gestolen apparaat via het G DATA Action Center. Activeer een SIM-lock als iemand uw SIM-kaart probeert te vervangen. Om uw berichten en foto's te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, kunt u uw apparaat terugzetten naar de fabrieksinstellingen.

Diefstalbeveiliging

Activeer een alarmsignaal zodat u een verloren smartphone kunt terugvinden, zelfs wanneer de stille modus op het apparaat is ingeschakeld.

Veilig onderweg

Perfect beschermd op internet

Waar u ook onderweg van internet gebruik maakt, G DATA Mobile Security Android beschermt u betrouwbaar tegen phishing-aanvallen en blokkeert gevaarlijke of nepwebsites.

Service & system requirements

Nederlandstalige support

Bij vragen of problemen staat ons Nederlandstalig support team voor u klaar van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u30. Buiten die uren kan u ons ook bereiken, maar dan is de support in het Engels.

Systeemvereisten

G DATA Internet Security Android is verkrijgbaar voor Android-apparaten met Android 7 of hoger.

G DATA AV Box

Nog meer veiligheid?

 

Veilig surfen op al uw apparaten? Geen probleem met G DATA Internet Security. Naast de beste beveiliging van G DATA voor Windows, Mac, Android en iOS profiteert u van andere praktische functies zoals:

 

 • een krachtige firewall tegen aanvallen van hackers
 • ouderlijk toezicht voor leeftijdsgeschikt gebruik van de pc
 • automatische back-up in de cloud

 

 Meer over G DATA Internet Security