Nieuws uit 28. juni 2018

AV-TEST: maximale score voor G DATA Mobile Internet Security

100 procent malware detectie in de nieuwste vergelijkingstest

G DATA Mobile Internet Security behaalde voor de vierde keer op rij topresultaten in de huidige vergelijkende test van het onafhankelijke onderzoeksinstituut AV-TEST. G DATA Mobile Internet Security detecteerde 100 procent van de gebruikte malware. Dit keer werden in totaal 22 security apps voor Android onderzocht.

De mobiele beveiligingsoplossing overtuigde de testers opnieuw in de categorieën bescherming, gebruiksgemak en nuttige extra functies. G DATA Mobile Internet Security behaalde topscores in alle categorieën.

Testdetails:

  • Getesteerde veiligheidsoplossingen: 22, waaronder G DATA Internet Security.
  • Platform: Android
  • Periode: mei 2018
  • Uitgevoerd door AV-Test

Topscores voor G DATA, ook bij de langetermijntest

Het onderzoeksinstituut AV-Test heeft van november 2017 tot maart 2018 16 beveiligingsapps voor Android vergeleken met Google Play Protect. Het resultaat: G DATA Mobile Internet Security behaalde ook hier topscores. De conclusie van de testers is duidelijk: Een beveiligingsoplossing zoals G DATA Mobile Internet Security is belangrijk voor uitgebreide bescherming tegen actuele bedreigingen. Google Play Protect kan geen uitgebreide bescherming bieden.

Betrouwbare bescherming voor smartphones en tablets

G DATA Mobile Internet Security biedt perfecte bescherming voor het Android-besturingssysteem. Naast het verdedigen tegen Trojaanse paarden, virussen, wormen en andere gevaren van mobiel surfen, beschermt de slimme veiligheidsapplicatie gebruikers ook tegen de vervelende gevolgen van apparaatverlies of diefstal. Smartphones kunnen worden gelokaliseerd of alle gegevens die erop zijn opgeslagen, kunnen op afstand worden verwijderd om ze te beschermen tegen nieuwsgierige ogen van derden.

Belangrijkste functies

  • Cloudgebaseerde detectie beschermt tegen phishing en gevaarlijke websites
  • Bescherming tegen geïnfecteerde apps: Appcontrole controleert de permissies van applicaties en waarschuwt voor nieuwsgierige apps
  • Bescherming tegen Androidmalware: Via de cloudverbinding detecteert de geavanceerde scan, die zuinig omspringt met de accu, alle malware en is altijd up-to-date.
  • Individuele SMS en oproepfilters tegen telemarketing en dergelijke.
  • Bescherming tegen verlies en diefstal van het apparaat: als de smartphone of tablet verloren is gegaan, kunnen alle gegevens die erop zijn opgeslagen, worden verwijderd of vergrendeld. Ook kan het apparaat worden opgespoord.

Media:

Nieuws uit 28. juni 2018

Contact

G DATA België
Dirk Cools
Country Manager

‘t Hofveld 6 B4
1702 Groot-Bijgaarden
België

E-mail: dirk.cools@remove-this.gdata.be

 

G DATA Nederland
Ruud van Lieshout
Senior PR Consultant & Founder

Telefoonnummer: +31 (0)6 100 55 351
E-mail: ruud@remove-this.cementcommunications.com