Nieuws uit 30. mei 2017

Crashes en netwerkproblemen voorkomen

Monitor bedrijfsnetwerken met G DATA Network Monitoring

Netwerken die plat liggen zijn frustrerend en duur voor bedrijven. Bijvoorbeeld een uitgeschakelde webshop kan flink in de papieren lopen. Het is mogelijk om problemen die een dergelijke crash veroorzaken vooraf te zien aankomen. Met G DATA Network Monitoring kunnen IT-beheerders of automatiseerders een overzicht hebben van de gehele infrastructuur van een bedrijf en is het mogelijk om snel te handelen wanneer een probleem zich voor lijkt te gaan doen. Deze waardevolle tool is beschikbaar als additionele module bij alle zakelijke oplossingen van G DATA.

IT-beveiliging en network monitoring – alles in één
Dreigen er tekorten aan opslagruimte of worden pc’s traag? Wat is de status van de printers in het zakelijke netwerk? Met G DATA Network Monitoring kunnen IT-beheerders of automatiseerders een betrouwbaar overzicht hebben van de IT-infrastructuur. Het is mogelijk om eigen criteria en waarden vast te leggen waarop het systeem wordt gecontroleerd. De duidelijke lay-out van het dashboard werkt met een verkeerslichtensysteem. Dit maakt een tijdige interventie mogelijk wanneer waarden kritieke niveaus bereiken, voordat systemen plat komen te liggen. Hiermee wordt tijd, geld en een hoop frustratie bespaard.

In combinatie met een zakelijke netwerkoplossing van G DATA, kunnen beheerders of automatiseerders met één handeling zowel de functionaliteit als de veiligheid van de IT-infrastructuur optimaliseren, zonder dat hiervoor andere software hoeft te worden aangeschaft en gebruikt.

Voor automatiseerders en IT-resellers geeft Network Monitoring de mogelijkheid om de IT-infrastructuur van alle klanten scherp in de gaten te houden, zonder reiskosten en -tijd.

 

G DATA Network Monitoring is beschikbaar als additionele module bij alle zakelijke netwerkoplossingen van G DATA - Antivirus Business, Client Security Business, Endpoint Protection Business, Managed Endpoint Security and Managed Endpoint Security powered by Microsoft Azure.

Nieuws uit 30. mei 2017

Contact

G DATA België
Dirk Cools
Country Manager

‘t Hofveld 6 B4
1702 Groot-Bijgaarden
België

E-mail: dirk.cools@remove-this.gdata.be

 

G DATA Nederland
Ruud van Lieshout
Senior PR Consultant & Founder

Telefoonnummer: +31 (0)6 100 55 351
E-mail: ruud@remove-this.cementcommunications.com