Nieuws uit 08. november 2019

Nederlandse delegatie bezoekt G DATA campus

Ter gelegenheid van de uitwisseling ‘Metropoolregio Ruhrgebied ontmoet Gelderland’ kreeg ons hoofdkantoor onlangs bezoek van een Nederlandse delegatie ondernemers. De uitwisseling had als doel om ondernemers uit beide landen dichter bij elkaar te brengen.

Andreas Lüning, CEO van G DATA CyberDefense AG, verwelkomde de delegatie in het G DATA Museum aan de Königsallee, waar ze meer te weten kwamen over IT-security en de 40-jarige geschiedenis van het bedrijf. Bovendien kregen de bezoekers een rondleiding op de G DATA Campus. De gasten waren onder de indruk van de moderne kantoren, de grote evenementenhal en de aantrekkelijke vergaderzalen. In het G DATA SecurityLab gaf Michael Winterberg, Visualization Developer bij G DATA CyberDefense, inzicht in de nieuwste technologieën en huidige cybergevaren. De rondleiding werd afgesloten in het ‘Trojan Horse’ Café van G DATA.

Media:

Nieuws uit 08. november 2019