Nieuws uit 29. oktober 2019

Wij zijn genomineerd voor een Dutch IT-channel Award!

Met trots maken wij bekend dat G DATA is genomineerd voor de Dutch IT-channel Awards in de categorie Endpoint Security of the year 2019!

Zonder u was deze nominatie nooit tot stand gekomen en wij willen u dan ook hartelijk danken voor uw betrokkenheid! G DATA is een ambitieuze en groeiend organisatie die altijd op zoek is naar innovatieve oplossingen om onze samenleving veiliger te maken. Het is daarom voor ons een grote eer om op deze wijze waardering te krijgen van het kanaal.

Help G DATA om te winnen!

Hoewel we enorm blij zijn met de nominatie, willen wij deze award natuurlijk graag in de wacht slepen. Wij zijn daarom op zoek naar uw hulp! Vindt u ook dat G DATA deze award verdient? Stem dan nu via deze link.

De award zal worden uitgereikt tijdens het Dutch IT-channel Award Nieuwjaarsgala op 16 januari 2020. Uiteraard laten wij het u weten als we gewonnen hebben.

Alvast hartelijk dank voor uw hulp!

Media:

Nieuws uit 29. oktober 2019