EXCLUSIEF AANBOD VOOR WINDOWS-GEBRUIKERS

Kies nu voor de testwinnaar van G DATA en bespaar 20%

  • Microsoft Partner Gold Application Developer

Uitgebreide beveiliging voor uw Windows-pc

De beveiligingsoplossingen van G DATA zijn de perfecte aanvulling voor Microsoft Windows 10, Windows 8 en Windows 7. Alle G DATA oplossingen werken onopvallend en betrouwbaar op de achtergrond, zonder uw pc te vertragen of u met vervelende pop-ups en vragen lastig te vallen tijdens het surfen, gamen of werken.


Waarom antivirussoftware?

Of u nu online bankiert, online aankopen doet of gewoon surft, uw leven speelt zich online af. Daarom is het belangrijk dat uw persoonlijke gegevens optimaal tegen diefstal en misbruik beveiligd worden. Cybercriminelen gebruiken virussen, trojanen en andere methodes zoals phishing om deze gevoelige gegevens in handen te krijgen. Sommige malware daarentegen heeft als enige doel zoveel mogelijk schade te veroorzaken en onvervangbare gegevens permanent en onherstelbaar te verwijderen. Daarom moet u uw systeem absoluut beveiligen tegen schadelijke software en verdachte e-mails als u:

  • online aankopen doet of op veilingen biedt
  • onvervangbare foto's, songs of video's op uw systeem bewaart
  • uw bankrekening online raadpleegt
  • films en tv-programma's streamt
  • computergames speelt, vooral in multiplayer-modus
  • online telefoneert, sms'en verstuurt of sociale netwerken bezoekt
  • uw kinderen de pc laat gebruiken

Beveiliging op maat

Wilt u uw pc beveiligen tegen virussen en andere malware? Kies dan voor Antivirus. Het meermaals bekroonde Internet Security  biedt bijkomende beveiliging tegen hackeraanvallen. Met Total Security kiest u voor het zorgeloze totaalpakket, inclusief automatische back-ups en nog veel meer.

G DATA AV Box G DATA IS Box G DATA TS Box
Bescherming tegen online afpersersers en andere internetcriminelen
Volledige pc-prestaties met maximale beveiliging
Updates elk uur voor maximale bescherming
Uitstekende bescherming tegen virussen en andere malware
Bescherming tegen online bankieren en winkelen
Geen reclame e-mails en schadelijke links en bijlagen meer
Bescherming tegen beveiligingsproblemen in programma's
Automatische controle van USB-sticks
Eigen support tegen lokaal tarief 24u / 365 dagen per jaar
Sterke firewall tegen aanvallen van hackers
Houd het PC-gebruik van uw kinderen in de gaten
Automatische gegevensback-up
Versleutel back-ups en sla ze lokaal of extern op
Nooit meer een wachtwoord vergeten dankzij Password Manager
Toegangscontrole blokkeert onbevoegde apparaten
12345
apparaten
12
Jaar
incl. btw
12345
apparaten
12
Jaar
incl. btw
12345
apparaten
12
Jaar
incl. btw

Virus Bulletin
April 2014

"Het succesverhaal duurt onverminderd voort. G DATA haalt alweer een VB100 award binnen."

AV Test
Juni 2015

G DATA behaalt op het gebied van doeltreffendheid en bruikbaarheid een bijna perfecte score. Lees de volledige testresultaten hier.

IPACSO
Oktober 2014

In de categorie 'Innovative Cyber Security Company' onderscheidde de jury van onderzoekers en bedrijven G DATA als meest innovatieve aanbieder van IT-beveiliging in Europa.

IT-beveiliging 'Made in Germany'

De talrijke schandalen uit het verleden en vandaag de dag bewijzen het: geheime diensten snuffelen blijkbaar zoveel rond als ze willen en slagen erin privégegevens op grote schaal te achterhalen. Daarbij krijgen ze belangrijke steun - heel wat Amerikaanse bedrijven werken nauw samen met organisaties zoals de NSA, CIA en andere. Ze voorzien achterdeurtjes in hun software en diensten die door de overheid kunnen worden gebruikt om in uw persoonlijke gegevens te snuffelen.

Daarom is het goed dat u op uw beveiligingssoftware kunt vertrouwen. Alle beveiligingsoplossingen van G DATA worden in Duitsland ontwikkeld volgens de strengste normen voor gegevensbescherming. Van virusbeveiliging zonder uitzonderingen tot de krachtige firewall – met G DATA beschikt u over een betrouwbare beveiliging 'Made in Germany' – gegarandeerd zonder achterdeurtjes!

Therefore G DATA
My data remains in Europe.

Waarom G DATA?

Wij staan altijd voor u klaar

de klantenservice van G DATA staat dag en nacht, 365 dagen per jaar voor u klaar en de supportteams werken op een en dezelfde locatie nauw samen met het G DATA SecurityLab.

Onafhankelijke tests

laten zien dat de IT-beveiligingsoplossingen van G DATA de beste herkenningspercentages bieden als het gaat om Trojaanse paarden, malware en zelfs onbekende virussen.

Profiteer van 30 jaar ervaring

G DATA ontwikkelde's werelds eerste antivirussoftware en nog steeds zijn we innovatieve pioniers op het gebied van IT-beveiliging.