EXCLUSIEF AANBOD VOOR WINDOWS-GEBRUIKERS

Kies nu voor de testwinnaar van G DATA en bespaar 20%

  • Microsoft Partner Gold Application Developer

Uitgebreide beveiliging voor uw Windows-pc

De beveiligingsoplossingen van G DATA zijn de perfecte aanvulling voor Microsoft Windows 10, Windows 8 en Windows 7. Alle G DATA oplossingen werken onopvallend en betrouwbaar op de achtergrond, zonder uw pc te vertragen of u met vervelende pop-ups en vragen lastig te vallen tijdens het surfen, gamen of werken.

Beveiliging op maat

Wilt u uw pc beveiligen tegen virussen en andere malware? Kies dan voor Antivirus. Het meermaals bekroonde Internet Security biedt bijkomende beveiliging tegen hackeraanvallen. Met Total Security kiest u voor het zorgeloze totaalpakket, inclusief automatische back-ups en nog veel meer.

G DATA AV Box G DATA IS Box G DATA TS Box
Bescherming tegen online afpersersers en andere internetcriminelen
Volledige pc-prestaties met maximale beveiliging
Updates elk uur voor maximale bescherming
Uitstekende bescherming tegen virussen en andere malware
Bescherming tegen online bankieren en winkelen
Geen reclame e-mails en schadelijke links en bijlagen meer
Bescherming tegen beveiligingsproblemen in programma's
Automatische controle van USB-sticks
Eigen support tegen lokaal tarief 24u / 365 dagen per jaar
Aanvullende bescherming voor macOS-, Android- en iOS-apparaten
Sterke firewall tegen aanvallen van hackers
Houd het PC-gebruik van uw kinderen in de gaten
Automatische gegevensback-up
Versleutel back-ups en sla ze lokaal of extern op
Nooit meer een wachtwoord vergeten dankzij Password Manager
Toegangscontrole blokkeert onbevoegde apparaten
12345678910
apparaten
123
Jaar
incl. btw
12345678910
apparaten
123
Jaar
incl. btw
12345678910
apparaten
123
Jaar
incl. btw

Technologieën voor de toekomst van cyberveiligheid

Met kunstmatige intelligentie tegen criminele trucs

G DATA maakt het werk van cybercriminelen onmogelijk: de DeepRay® technologie die we hebben ontwikkeld, ontmaskert onmiddellijk verscholen malware. Als hackers de strijd willen aangaan met antivirussoftware, komen ze niet meer weg met het aanpassen van de vermomming. Ze moeten de malware zelf herschrijven – iets dat veel meer moeite kost.

Bijzonder veilig

Met BEAST staat een krachtige bewaker altijd aan uw zijde. Of u nu online winkelt, chat of gewoon surft: de technologie beschermt u ook tegen de nieuwste malware. Met behulp van een gedragsanalyse kan BEAST kwaadaardige processen op uw pc detecteren en onmiddellijk stoppen. Zonder uw apparaat te vertragen.

IT-beveiliging 'Made in Germany'

De talrijke schandalen uit het verleden en vandaag de dag bewijzen het: geheime diensten snuffelen blijkbaar zoveel rond als ze willen en slagen erin privégegevens op grote schaal te achterhalen. Daarbij krijgen ze belangrijke steun - heel wat Amerikaanse bedrijven werken nauw samen met organisaties zoals de NSA, CIA en andere. Ze voorzien achterdeurtjes in hun software en diensten die door de overheid kunnen worden gebruikt om in uw persoonlijke gegevens te snuffelen.

Daarom is het goed dat u op uw beveiligingssoftware kunt vertrouwen. Alle beveiligingsoplossingen van G DATA worden in Duitsland ontwikkeld volgens de strengste normen voor gegevensbescherming. Van virusbeveiliging zonder uitzonderingen tot de krachtige firewall – met G DATA beschikt u over een betrouwbare beveiliging 'Made in Germany' – gegarandeerd zonder achterdeurtjes!

Therefore G DATA
My data remains in Europe.

Waarom G DATA?

Wij staan altijd voor u klaar

de klantenservice van G DATA staat dag en nacht, 365 dagen per jaar voor u klaar en de supportteams werken op een en dezelfde locatie nauw samen met het G DATA SecurityLab.

Onafhankelijke tests

laten zien dat de IT-beveiligingsoplossingen van G DATA de beste herkenningspercentages bieden als het gaat om Trojaanse paarden, malware en zelfs onbekende virussen.

Profiteer van 35 jaar ervaring

G DATA ontwikkelde's werelds eerste antivirussoftware en nog steeds zijn we innovatieve pioniers op het gebied van IT-beveiliging.