Wachtwoord
resetten

U bent de toegangsgegevens voor uw G DATA-software/My G DATA kwijt of verloren? Hier hebt u de mogelijkheid om de toegangsgegevens in enkele stappen te herstellen.

Resetlink aanvragen Stap 1/5

Ons systeem biedt u drie mogelijkheden om uw toegangsgegevens naar uw e-mailadres te laten verzenden.

Voer in het onderstaande veld het e-mailadres in dat u bij de registratie van uw G DATA-software hebt opgegeven.

Voer in het onderstaande veld het volledige registratienummer (xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx) van uw G DATA-product in. U vindt het registratienummer van uw software aan de achterkant van de handleiding. Houd rekening met hoofdletters en kleine letters. Controleer of Caps Lock (alleen hoofdletters) NIET is ingeschakeld.

Voer in het onderstaande veld de gebruikersnaam (login) in van uw G DATA-software. Houd rekening met hoofdletters en kleine letters. Controleer of Caps Lock (alleen hoofdletters) NIET is ingeschakeld.

Postvak controleren Stap 2/5

Bedankt.

Indien uw ingevoerde gegevens overeenkomen met een actieve licentie, sturen we binnen enkele minuten een e-mail naar het ingestelde adres. Volg de instructies in de e-mail om het proces te voltooien.