Nieuws uit 20. juni 2018

Hermitage kiest voor G DATA

"Met G DATA kunnen wij onze partners de beste IT-bescherming aanbieden."

De in IT security gespecialiseerde distributeur Hermitage Solutions gaat vanaf heden de complete productportfolio van G DATA aan zijn klanten in België en Luxemburg aanbieden. Het bedrijf, dat in de hele Benelux opereert, levert oplossingen die in algemene zin bijdragen aan de beveiliging van netwerken, endpoints en data. Hermitage wilde zijn portfolio op het gebied van malwarebescherming uitbreiden met software die gemakkelijk te installeren is, gebruiksvriendelijk is in het dagelijkse beheer en die de best mogelijke bescherming biedt voor zakelijke omgevingen. De keuze viel op de oplossingen van G DATA.

Hermitage hanteerde bij de selectie van de nieuwe leverancier een aantal strenge criteria. Belangrijke factoren waren een hoge detectiegraad, de betrouwbaarheid van de leverancier ten aanzien van de privacy van de gebruikers, gebruiksgemak en de flexibiliteit en schaalbaarheid van de oplossingen. G DATA kwam hierbij als beste partij uit de bus.

Yves Kervyn, directeur van Hermitage Solutions vertelt:  "We zijn heel blij met deze samenwerking. G DATA is een heel betrouwbaar Duits bedrijf met een sterke focus op privacy dankzij de strenge Duitse dataprotectiewetgeving. Door de DoubleScan-technologie die de software gebruikt, is de software zeer sterk in het tegenhouden van zowel bekende als compleet onbekende malware. Bovendien is er een toegewijd team in de Benelux dat kan helpen met pre-sales en met technische support. Wij geloven dat G DATA alles in huis heeft om de marktleider van de toekomst te zijn op het gebied van security."

 "Hermitage Solutions is een vaste waarde in België op het gebied van IT security. Door de specialisering van Hermitage, is er veel diepe kennis aanwezig waar onze resellers veel baat bij kunnen hebben. Bovendien zet Hermitage zich volledig in om de verwachtingen van zijn klanten te overtreffen op het gebied van kwaliteit en service. Wat dat betreft zitten Hermitage en G DATA op één lijn en zijn wij samen een perfecte match," aldus Dirk Cools, Country Manager van G DATA Benelux.

Lors de la sélection de leur nouveau fournisseur, Hermitage a examiné un certain nombre de critères importants tels qu’un niveau de détection élevé, la fiabilité du fournisseur en ce qui concerne la protection des données de l'utilisateur, la facilité d'utilisation, la flexibilité et l'évolutivité des solutions. G DATA s'est révélé être la meilleure solution qui remplit ses conditions

Yves Kervyn, directeur d'Hermitage Solutions, déclare : « Nous sommes très heureux de cette collaboration. G DATA est une entreprise allemande fiable pour qui la protection de données privées est une valeur centrale. En effet, la législation allemande à ce sujet est très stricte. Grâce à la technologie DoubleScan, le logiciel est puissant pour arrêter les logiciels malveillants connus et encore inconnus. De plus, une équipe dédiée au Benelux vous aide avant et après la vente (conseil et support technique). Nous sommes convaincus que G DATA a tout ce qu'il faut pour être le leader du marché de l'avenir dans le domaine de la sécurité. »

 "Hermitage Solutions est une valeur établie en Belgique dans le domaine de la sécurité informatique. En raison de leur niveau de spécialisation, il y a des connaissances et un savoir-faire approfondis dont nos revendeurs bénéficient. De plus, Hermitage s'engage à aller au-devant des attentes de ses clients en termes de qualité et de service. Ainsi Hermitage et G DATA sont sur la même longueur d'onde et ensemble forment le partenariat idéal", déclare Dirk Cools, Country Manager de G DATA Benelux.

Media:

Nieuws uit 20. juni 2018