Nieuws uit 07. maart 2018

G DATA aanwezig op Infosecurity Belgium

Bezoek ons op stand 08.A153

Op 14 en 15 maart vindt dé Belgische vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals plaats in de Expo te Brussel: InfoSecurity Belgium. Uiteraard is G DATA van de partij. Wij nodigen u hartelijk uit om onze stand te bezoeken.

Wat:                 InfoSecurity Belgium 2018
Waar:               Expo Brussels, stand
Wanneer:         14 & 15 maart
                        9.30u. – 17.00u.

 

Presentatie van de nieuwe zakelijke beveiligingsoplossingen – met AntiRansomware
Ransomware is één van de snelst groeiende cyberbedreigingen van ondernemingen. Als belangrijke bedrijfsdata of klantgegevens gegijzeld worden, lijkt de afperser betalen een aantrekkelijke oplossing. Maar betaling garandeert niet dat de gegevens worden ontsleuteld en zeker niet dat de afperser u verder met rust zullen laten. Voorkomen is dan ook van het grootste belang. Met de AntiRansomware-module van G DATA bent u beveiligd tegen de ongeautoriseerde versleuteling van uw data. Zelfs nieuwe varianten van ransomware, die nog nooit eerder zijn waargenomen, worden door Anti-Ransomware gestopt.

 

IT Security en de GDPR – Mijn gegevens blijven in Europa
Duitsland wordt beschouwd als een land met zeer hoge gegevensbeschermingsnormen. Als Duitse onderneming is G DATA onderworpen aan de Duitse gegevensbescherming en vele andere strenge wetten met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens. De privacy van klanten is voor G DATA net zo belangrijk als de veiligheid van hun systemen en gegevens. Dit is van het grootste belang voor bedrijven die compliant willen zijn met de aankomende GDPR.


G DATA werkt niet samen met de Duitse BND, de Amerikaanse NSA of een andere inlichtingendienst. In 2011 hebben de Duitse Vereniging voor IT-beveiliging (Bundesverband IT-Sicherheit TeleTrust) en de werkgroep "IT-Security made in Germany" (ITSMIG) een initiatief opgezet waarin criteria voor een kwaliteitslabel voor veilige en betrouwbare IT-beveiligingsoplossingen zijn vastgelegd. Als ITSMIG-lid voldoet G DATA aan de vijf criteria die gelden voor het kwaliteitslabel:

 

  1. Het hoofdkantoor van de onderneming moet in Duitsland gevestigd zijn.
  2. Het bedrijf moet betrouwbare IT-beveiligingsoplossingen bieden.
  3. De aangeboden producten mogen geen achterdeuren bevatten.
  4. Het onderzoek naar en de ontwikkeling van IT-beveiliging moet plaatsvinden in Duitsland.
  5. De onderneming moet zich ertoe verbinden de vereisten van de Duitse wetgeving inzake gegevensbescherming na te leven.

Vraag nu uw gratis toegangskaarten aan via https://www.databadge.net/isbe2018/reg/?link=07a805d91d671d0d4cad&lan=NL, of stuur een e-mail naar sales@remove-this.gdata.be.  

Nieuws uit 07. maart 2018