Nieuws uit 03. mei 2017

G DATA op ICTVakdag

Kom langs om met ons te picknicken!

G DATA zal ook dit jaar weer met een stand aanwezig zijn op de ICTVakdag. De ICTVakdag is de grootste beurs die specifiek is gericht op ICT-bedrijven en daarmee hét jaarlijkse meet-and-greet-evenement in onze branche waar u vakgenoten, leveranciers en fabrikanten op één locatie ontmoet.

Informatief
G DATA’s pre-sales consultant Martijn Zwart geeft om 14.00u. een presentatie op de G DATA-stand (B3), waarin alle features en voordelen van onze zakelijke oplossingen worden toegelicht. Er is speciale aandacht voor een optimale inzet van G DATA voor het voorkomen van infecties met ransomware en technische datalekken. U hoeft zich niet vooraf aan te melden of in te schrijven voor deze presentaties.

Join the picnick!
Trek gekregen van de beurs? Zorg dan dat u onze stand al iets eerder bezoekt, want we nodigen alle bezoekers uit voor een vrolijke picknick-lunch. Geniet van mini-sandwiches en andere fingerfoods en scoor leuke G DATA picknick-gadgets!

Aanmelden en winnen!
De ICT Vakdag is op 8 mei, van 11.00u. tot 17.00u. in de Jaarbeurs Utrecht. G DATA is te vinden op stand B3. Als u zich nu direct aanmeldt via deze link, kunt u uw gratis toegangskaarten afhalen bij de ingang. Zo vermijdt u de rij. Als u ons via sales@remove-this.gdata.nl laat weten dat u zich naar aanleiding van deze uitnodiging heeft geregistreerd, maakt u bovendien kans op een fantastische XXL fles rode wijn van 5 liter!

Nieuws uit 03. mei 2017

Contact

G DATA Software AG
G DATA Campus
Königsallee 178
D-44799 Bochum

Phone: +49-234-9762-239
E-Mail: presse@remove-this.gdata.de

Kathrin Beckert-Plewka
Public Relations Manager
Phone: +49 (0) 234 - 9762 507
E-Mail: kathrin.beckert@remove-this.gdata.de

Christian Lueg
Public Relations Manager
Phone: +49 (0) 234 - 9762 160
E-Mail: christian.lueg@remove-this.gdata.de

Dominik Neugebauer
Public Relations Manager
Phone: +49 (0) 234 - 9762 610
E-Mail: dominik.neugebauer@remove-this.gdata.de